Olen alunperin kuusamolainen, nykyisin rovaniemeläinen ulkoilmasielu, vapaalaskija, rekikoirakasvattaja ja yrittäjä. Taustaltani olen alppihiihtäjä ja vapaalaskija, mutta nykyisin olen siirtymävaiheessa valjakkourheiluun. Laskeminen on minulla silti aina sydämessä.

Olen mukana POWissa, koska haluan olla osana muutosta kohti paremmin voivaa planeettaa ja auttaa pelastamaan talvet ja maapallon. POW oli minulle alunperin hyvin luonnollinen kanava lähteä vihreämmälle polulle, ja olen kiitollinen, kun saan olla mukana.

Omassa arjessani olen vähentänyt punaisen ja kaupallisen lihan syöntiä sekä vaihtanut maitotuotteita pikkuhiljaa kaurapohjaisiin. Olen vähentänyt tietoisesti lentomatkustusta ja suosin lähimatkailua. Hankin mahdollisimman ekologisia kulutustavaroita, enkä osta kertakäyttöisiä asioita, varsinkaan muovisia. Kotimme sähkö on ekosähköä. Olen perustanut oman ekologisen vaatemerkin ja haluan kehittää ekologista matkailua Lapissa niin paljon kuin siihen itse pystyn. Äänestän politiikassa vihreiden arvojen mukaisesti.