Telemark-laskija, ulkoilmanörtti ja kolmen mukelon isä. Vietin lapsuuteni Kittilässä ja nyttemmin olen valunut etelään, Rovaniemelle. Päivähoidossa olen Flatlight Creative House -nimisessä touhutalossa tittelillä Head of Post Production. Elämä on ulkosalla, ja halu vuorille parantumaton.

POW on syntynyt samanlaisesta herätyksestä, jonka olen itse olen kokenut nähdessäni Mer de Glace -jäätikön Chamonixissa kutistuvan. Miten jokin noin suuri ja ikuiselta tuntuva voi kutistua niin nopeasti? POW antaa minulle vertaistukea, alustan ja työkaluja vaikuttaa.

Aloitin omien ilmastotoimieni kanssa siitä, mitä ostan kaupasta – ja mitä jätän ostamatta. Aloin syödä painavasti kasvispainotteisesti. Ostan Ekoenergia -sertifioitua sähköä. Vähennän tietoisesti autoilua, ja lentokone ei ole enää ainoa tapa käydä mutka Helsingissä. Olen sijoittanut suohon. Kompensoin hiilipäästöni Compensatella. Äänestän luontoa arvostavia ehdokkaita vaaleissa. Haen tietoa kestävästä kehityksestä lukemalla ja kuuntelemalla podcasteja.  Seuraavaksi olen siirtämässä eläkerahastoni ropot kestävästi sijoittaviin rahastoihin.