!-- Google Tag Manager -->

KAUPPA

Blue tomato x POW

POW EU on yhteistyössä Blue-Tomaton kanssa tuonut myyntiin laajan valikoiman POW tuotteita. Valikoimasta löydät mm. Huppareita, T-Paitoja ja pipoja joiden avulla voit kertoa kuuluvasti POW yhteisöön. Muistathan ostaa vain tarpeeseen. Koko valikoiman tuotosta 95% ohjataan POW EU:n tekemään ilmastotyöhön.

Tutustu valikoimaan

POW jäsenyys = POW tarra

Haluaisitko sinäkin kertoa tarran tai kangasmerkin avulla kuuluvasi POW yhteisöön? POW tarroja ja kangasmerkkejä saat tilattua jäseneksi liittymisen yhteydessä. Muista päivittää osoitetietosi! 

Liity POW jäseneksi

Sigg x POW juomapullo

Laadukas ja pitkäikäinen juomapullo, jossa kiinnitysrei’ällä varustettu kierrekorkki. Pullon grafiikan on suunnitellut pitkäaikainen POW aktiivi Jari Salo. Kuvan tykkypuiden taustalla taivaalla oleva Iso Karhun tähtikuvio, jota on entisaikaan hyödynnetty suunnistamisessa, muistuttaa että nykypäivänä meidän on suunnistettava kohti kestävämpää tulevaisuutta. Jokaisesta myydystä pullosta ohjataan 5€ POWin ilmastotyöhön.

Osta SIGG nettikaupasta

Vaatelaastari X POW

Korjaa mieluummin kuin ostat uutta! POW-Vaatelaastarilla paikkaat ja korjaat helposti rikkoutuneet laskuvaatteet, paikan päällä, vaikka pakkasessa. POW logotuotteella voit lisäksi ylpeästi kertoa olevasi osa POWin yhteisöä. Vaatelaastari lahjoittaa jokaisesta myydystä paketista 1€ POWin ilmastotyöhön.

Osta Vaatelaastari

Vai-Ko x POW pipo

Pysy lämpimänä ja edusta POWia tyylikkäänä! Vai-Ko x POW pipo on POW tuotteiden klassikko jo vuodesta 2015. Pipo on 100% luomu-merinoa ja pipo on valmistettu suomessa. Vai-Ko lahjoittaa jokaisesta myydystä piposta 10€ POWin ilmastotyöhön.

Osta Vai-ko nettikaupasta

Lahjoita

Etkö löytänyt ostettavaa, mutta haluat antaa tukesi POW:in ilmastotyölle? Lahjoitus POW:ille on myös hyvä lahjaidea. Voit lahjoittaa yksityishenkilönä tai yrityksenä. 

Lue lisää lahjoitusvaihtoehdoista

Tilaa uutiskirje

Ota ensiaskel kestävän elämäntavan polulle. Tilaa POWin uutiskirje ja tule mukaan pelastamaan talvia.