Osallistu

Sinulla on mahdollisuus saada aikaan muutosta, sekä omassa elämässäsi että myös yrityksissä ja yhteisöissä joissa vaikutat!

Tutustu alla tapoihin joilla voimme yhdessä suojella meille rakkaita talvia.

Voit antaa tukesi POWin tekemälle ilmastotyölle mm. liittymällä jäseneksi tai vapaaehtoiseksi, lahjoittamalla, jakamalla tietoa ilmastonmuutoksesta ja sen ratkaisuista, aktivoimalla omaa yhteisöäsi ilmastoasioissa tai järjestämällä keräyksen ilmastotyön hyväksi. Tapoja vaikuttaa on monia. Yhdessä voimme pelastaa talvet!

Liity jäseneksi

POW-jäsenyys tarjoaa sinulle tukea ja inspiraatiota omaan ilmastotoimijuuteesi. Jäsenenä saat ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa niin ilmastonmuutoksesta kuin keinoista, joilla voit olla itse osa tarvittavaa muutosta. Liittymällä POW-jäseneksi tuet sekä ilmastotyötä talvien pelastamiseksi että talviharrastusten säilymistä osana tulevien sukupolvien kulttuuria. Sinun jäsenyytesi on meille yhtä arvokasta kuin lumi talvelle.

POW POLKU osoittaa suunnan

POWin polku talvien pelastamiseen osoittaa suunnan kohti kestävää ja vähäpäästöistä yhteiskuntaa. Kannustamme kaikkia talvien ystäviä astumaan tälle polulle ja kulkemaan polun suuntaan. Kyse ei ole radikaaleista muutoksista, vaan pienistä ja suurista askeleista, jotka edistävät muutosta kohti ilmastoystävällistä yhteiskuntaa. Toiset ottavat vasta ensiaskeleita tällä polulla, toiset ovat jo pidemmällä. Tärkeintä on suunta, jota kohti menemme.

Tutustu POW Polkuun tästä!

Vapaaehtoistyö powissa

POW toimii valtaosaltaan vapaaehtoisvoimin ja POW tiimissä onkin talvia pelastamassa monialainen ja erittäin asiantunteva joukko talvien ystäviä. Tehtävät voivat olla erilaisia rooleja tapahtumista, juuri sinun ydinosaamista vaativia tehtäviä ja projekteja POW:in organisaatioissa tai jotain mitä ei olla vielä edes keksitty. Jotta tiedämme halustasi tehdä vapaaehtoistyötä, niin täytä jäsenprofiilissasi kohta “Vapaaehtoiseksi” ja olemme sinuun yhteydessä sopivien, osaamistasi ja kiinnostuksen kohteistasi vastaavien projektien ilmaantuessa.

vapaaehtoiseksi powiin! Täytä lomake

Lahjoita ilmastotyöhön

Ilmastotyö vaatii rahaa. Rahaa tarvitaan vapaaehtoistyön organisointiin, tapahtumien järjestämiseen, viestintään, markkinointiin, materiaaleihin ja paljon muuhun.

Jos sinulla halu ja mahdollisuus tukea POWin ilmastotyötä, niin voit tehdä meille lahjoituksen toiminnan tukemiseksi rahankeräystilille: FI0457800720607915  tai MOBILE PAY lyhytnumerolla 54411 (Protect Our Winters Finland Ry rahankeräyslupa nro RA/2021/1243). Lisätietoja antaa noora@ protectourwinters.fi 

Tutustu toimintaamme

POW Tapahtumatoiminta

POW järjestää omia tapahtumia sekä tekee yhteistyötä ja jalkautuu kumppaneiden tapahtumiin. Tapahtumat löydät POWin sivuilta “ajankohtaista” osiosta. Miksi et järjestäisi omaa POW tapahtumaa? Tapahtuma voi olla vaikka POW lasku omassa lähikeskuksessasi, varainkeruutapahtuma omassa yhteisössäsi tai jotain ihan muuta. Lisätietoja info (at) protectourwinters.fi 

Ajankohtaiset tapahtumat

osta POW Tuotteita

Ostaminen ei sinänsä ole kovin kannustettavaa koska ilmastokriisi vaatii meitä vähentämään kuluttamista. POW tuotteiden avulla voit kuitenkin kertoa kuuluvasi POW yhteisöön ja muistuttaa toiveestasi talvien pelastamiseen isommallekin joukolle. Siksi POW tuotteet on hyvä vaihtoehto silloin kun etsinnässä on esim. huppari tai pipo. Ostamalla POW tuotteita tuet samalla POW toimintaa. 

Tutustu POw tuotteisiin

Tilaa uutiskirje

Ota ensiaskel kestävän elämäntavan polulle. Tilaa POWin uutiskirje ja tule mukaan pelastamaan talvia.