!-- Google Tag Manager -->

POW Finland

Protect Our Winters (POW) Finland kannustaa talviurheilun ja -ulkoilun ystäviä tekemään ilmastonmuutokseen vaikuttavia päätöksiä päivittäisessä elämässään sekä vaikuttamaan yhteiskunnassa laajemmin.

Toimintaamme kuuluu:

  • Tiedottaa ilmastonmuutoksesta ja sen vaikutuksista talviin sekä talviurheiluun
  • Järjestää kampanjoita ja tapahtumia
  • Vaikuttaa päättäjiin ja alan yrityksiin

POW käynnisti toimintansa Suomessa talvella 2015. POW Finlandin toimintaa koordinoi yhdistyksen hallitus. Mukana on sekä ammattiurheilijoita että ympäristöasioiden parissa työskenteleviä talvilajien ystäviä. Kaikilla hallituksen jäsenillä on erilainen tausta, mutta heitä yhdistää halu työskennellä tulevaisuuden lumisten talvien puolesta.

#Pelastetaantalvet yhdessä

Talven ystävät ovat viime vuosina saaneet kokea miten arvaamattomia talvet voivat olla. Välillä lunta on tullut jopa liikaa, mutta yhä useammat talvet ovat olleet lähes lumettomia. Siitä kärsivät niin talviurheilun ystävät kuin talviulkoilun ympärillä pyörivä miljoonabisnes. Ilmastonmuutos pahentaa tilannetta koko ajan. Jos ilmastoa lämmittäviä päästöjä ei saada kuriin, lyhenevät talvet entisestään ja lunta saa etsiä aina vain pohjoisemmasta ja korkeammalta.

Ilmastonmuutosta voidaan kuitenkin vielä hillitä ja talvet ainakin osittain pelastaa. Siksi kutsumme kaikki talven rakastajat toimimaan yhdessä – #pelastetaantalvet!

 

Hallitus

Yhteisö

Kampanjat

Ota yhteyttä