Protect Our Winters – Halti suojelee lumisia talvia

Haltilla on kattava kestävän kehityksen strategia, jossa olemme huomioineet ilmastonmuutoksen tuomat haasteet. Olemme tehneet pitkään töitä vähentääksemme ympäristökuormaamme.

Tavoitteenamme on valita materiaalit siten että ne on kierrätettyjä tai kierrätettävissä. Lisäksi vältämme turhia kuljetuksia ja suunnittelemme malliston niin, ettei turhaa jätettä synny. Lisäksi hyödynnämme lähituotantoa, minkä ansiosta voimme vähentää turhia kuljetuksia.

Haltin tuotteita käyttävät ihmiset, jotka liikkuvat ulkona. Yrityksenä haluamme kantaa vastuun siitä, että suojelemme luontoa ja turvaamme myös tulevien sukupolvien mahdollisuudet nauttia siitä.

Sertifikaatit takaavat vastuullisen tuotannon

Halti on Bluesign-jäsen. Tämä tarkoittaa sitä, että tuomme markkinoille entistä turvallisempia ja pienemmän kemikaalijalanjäljen tuotteita. BSCI-jäsenyys takaa myös paremmat ja turvallisemmat työolot alihankkijoidemme työntekijöille.

Sertifikaatit eivät koske ainoastaan päästöjen minimointia. Mm. FIBS on käyttämämme yritystoiminnan kattojärjestelmä, jonka kautta saamme paljon tärkeää ja ajankohtaista tietoa vastuullisuusasioista.

Esimerkiksi Haltin untuvatakkimme untuvat ovat sertifioituja niin, että tiedämme ankkojen olosuhteiden olleen asialliset koko tuotantoketjun ajan.

Huolellinen tuotesuunnittelu avainasamassa

Haltin suunnittelutyössä huomioimme aina lopputuotteen käyttötarkoituksen ja tarpeet. Materiaalien kulutus tehdään niin, ettei turhaa leikkuujätettä ja muuta jätettä synny.

Pyrimme hyödyntämään käyttämämme materiaalin mahdollisimman tehokkaasti. Materiaalit on valittu huolella, jotta ne rasittaisivat ympäristöä mahdollisimman vähän. Laadukkaista tuotteista on käyttäjälle iloa mahdollisimman pitkään. Se taas edesauttaa turhaa kulutusta.

IMG-20150305-WA0002

Kristina Öhrnberg
Head of Operations
Halti

Protect Our Winters aktivoi talviurheilun ystäviä ja alan yrityksiä pelastamaan talvemme toimimalla ilmastonmuutosta vastaan. Halti tekee tiivistä yhteistyötä POWin kanssa talviemme pelastamiseksi.