Polku talvien pelastamiseen

POWin polku talvien pelastamiseen osoittaa suunnan kohti kestävää ja vähäpäästöistä yhteiskuntaa. Kannustamme kaikkia talvien ystäviä kulkemaan tähän suuntaan

Kyse ei ole radikaaleista muutoksista, vaan pienistä askeleista, jotka edistävät muutosta kohti ilmastoystävällistä yhteiskuntaa. Toiset ottavat vasta ensiaskeleita tällä polulla, toiset ovat jo pidemmällä. Tärkeintä on suunta, jota kohti menemme.

Vaikuta politiikkaan

Jotta talvet voidaan pelastaa, koko yhteiskuntaa täytyy muuttaa. Käytä äänioikeuttasi ja äänestä ehdokkaita, jotka pitävät ympäristömme puolta. Kerro, että he menettävät äänesi, elleivät aja riittävän kunnianhimoista ilmastopolitiikkaa.

Lue lisää: Powin polku – vaikuta politiikkaan

Ole äänessä

Puhu ilmastonmuutoksesta ystävillesi, perheellesi ja työtovereillesi sekä sosiaalisen median verkostoissasi. Ilmastoaktivismia ei ole ilman aktiiveja.

Lue lisää: Powin polku – ole äänessä

Opiskele

Lue ilmastonmuutoksesta netistä, kirjoista sekä luotettavista tiedotusvälineistä ja kerro oppimastasi muille.

Lue lisää: Powin polku – opiskele

Elä yksinkertaisemmin

Vähennä kulutustasi, älä osta mitään turhaa, käytä tavaroita uudelleen ja pidempään sekä kierrätä se mitä et enää tarvitse.

Lue lisää: Powin polku – elä yksinkertaisemmin

Syö ilmastoystävällisesti

Syö kasvispainotteisesti, älä heitä ruokaa roskiin ja suosi vastuullisesti tuotettuja elintarvikkeita.

Lue lisää: Powin polku – syö ilmastoystävällisesti

Matkusta fiksummin

Matkusta lähelle, suosi joukkoliikennettä, valitse juna lentämisen sijaan ja jos lennät ole kohteessa kerralla pidempään.

Lue lisää: Powin polku – matkusta fiksummin

Äänestä lompakollasi 

Suosi yrityksiä, joiden tuotteet ja toimintatavat ovat ympäristöystävällisiä ja joille ympäristöstä huolehtiminen on etusijalla.

Lue lisää: Powin polku – äänestä lompakollasi

Tule Mukaan pelastamaan talvia

Protect Our Winters Finland aktivoi talviurheilun ystäviä ja talvilajien parissa toimivia yrityksiä pelastamaan talvemme toimimalla ilmastonmuutosta vastaan.